Fôrtilskudd til hester fra Equine America – ledende i utviklingen av fôrtilskudd.

Equine America var de første som lanserte fôrtilskudd spesielt utviklet til bruk på hester, som elektrolytter og biotin. I de senere årene, lanserte de Cortaflex, som er det mest solgt produktet på markedet.

equine-america-produkter-som-virker-1Cortaflex er nå brukt av de mest kjente rytterne og trenere over hele verden innen alle grener. Cortaflex er testet og godkjent av Veterinary Medical Research Centre ved Michigan State University i en dobbeltblind klinisk studie.

I tillegg til Cortaflex, har de et stort produktutvalg med svært effektive og nyttige produkter for både hester, hunder, katter og mennesker. Alle produktene er produsert med ingredienser av høy kvalitet, som er i samsvar med regelverket som forvaltes av den britiske Veterinary Medicines Direktoratet og Food Standards Agency.

 

cortaflexI vår nettbutikk finner du de fleste av produktene fra Equine America. Blant våre produkter finner du spesialtilskudd for stressete hester, konkurranse hester, pleieprodukter, produkter til høver og mot forskjellige plager som fordøyelse. Alle produktene har en høy standard, kan vise til resultater, samtidig som de er basert på naturlige råstoffer.
Klikk her for å se vår digitale produktkatalog.

Prøv våre produkter i dag og merk forskjellen. Velkommen som kunde av oss.

Her er hva noen kjente hestemennesker mener om Corta-Flex:

Geir Gulliksen, Sprangrytter; Jeg prøvde Cortaflex da min gode venn John Whitaker introduserte meg for den. Nå går alle mine hester på Cortaflex. Jeg forstår ikke hvordan de fungerte uten!

Nina Braaten, Sprangrytter; Alle mine hester går på Cortaflex, med utrolig virkning! Dette er et produkt jeg virkelig kan gå god for. De har blitt mykere i kroppen, og har så å si ingen problemer med leddene etter jeg begynte med Cortaflex!

May-Lis Ekstrøm, Equineterapeut; Jeg bruker Cortaflex til mine pasienter som har et utpreget ledd- eller muskelproblem, med fantastiske resultater. Det er et virkelig godt produkt for rekonvalens-pasienter, etter skader, sprøyting eller rett og slett over anstrengelser. Enten det er ride- eller travhest. Man må prøvde det for å tro det!

Peter Charles, Sprangrytter; Alle mine hester som går internasjonalt får Cortaflex, inkludert Traxdata T. Amie, som slo den irske høydehopp-rekorden. Et utrolig produkt!

William Funnel, Sprangrytter; CORTAFLEX VIRKER!!!

William Fox Pitt, feltritt-rytter; Vi gir Cortaflex før og under 3-dagers stevne for å forsyne hestene med det de trenger av næringsstoffer for å holde seg friske og myke, og for å klare av en stor påkjenning som et feltritt-stevne er!

Ludger BeerBaum, Sprangrytter; Vi hørte om Cortaflex for første gang på Hickstead, og kjøpte da fire flasker. Vi har siden kjøpt dusinvis!

Kjøp produktene i vår nettbutikk.
I forbindelse med doping er brukerne selv ansvarlige for bruken av produktene.