Hele hindersystemet er laget av splintfri UV beskyttet vedlikeholdsfri polyprpylene. Alt materiell er gjenvinningsbart.

Informasjon om produktene: 

Føttene og bomholderene er laget av galvanisert stål. Alle stativene er utstyrt med høydeskala. Utformingen er slik at 80 % av vekten finnes i foten, som gjør dem ekstremt stødige under alle omstendigheter. Med en vekt på kun 6 kg for enkelt stativet og 10 kg for infangstativene er disse stativene lette å bære på.
Bommene er laget av treverk, som er beskyttet overtrekt polypropylenerør. De har samme vekt som trebommer, men er helt vedlikeholdsfrie og beholder sin vekt. Fargetilegg (50cm) trees over bommene for å gi fargekombinasjoner.
Bomholderene låses enkelt i ønsket stilling med hurtigspennen. Den kan vries rundt sin egen axe og gir fleksibilitet. Det finnes ingen skarpe kanter, og ved en kraftig smell ovenfra så faller bommholderen ned og forhindrer store ulykker.
Vannmatten (300x180cm) er laget av en spesiell nylon duk, noe som gjør den veldig holdbar. Den er også lett å demontere og flytte på.John Whitaker at home.
Med multistativet kan du fra samme stativ bygge trippelbar, sammen koblete hindre oxer m.m. Multistativet går ann å plassere nær en vegg, takket være en kort fot på den ene siden. Passer utmerket til løshopping.Korte stativ (120cm) for longering og for bygging av horn og «arrowheads».
Grinden og bukken er 70 cm høy og veier totalt 11 kg.Det unike designet gir sikkerhet, styrke og stabilitet.
Våre store innfagstativer har plass for reklame.
Cavaletti Block med hull for bom med diameter 10 cm. Bommen kan monteres med skruer..Tre lengden er: 20, 30, 40 cm og kan også bygges i høyden.