Velkommen til Kings Co AS

Vi er importør av Safety System dressur og hindermateriell og Claydon skrittemaskiner. Våre leverandørene er kjente for å være best i test, fokus på sikkerhet og brukervennlige.

De fleste produktene er tilgjengelige via nettbutikken. Vi gjør oppmerksom på at frakt kommer i tillegg til prisene som er oppgitt.

Du kan kjøpe varene direkte via nettbutikken, ringe på tlf. 90 79 10 46 eller sende e-mail til firmapost@kingsco.no.

For henting av varer er adressen Sigurd Syrsvei 14, 3530 Røyse. 15 min fra Hønefoss.
Kontakt oss først for avtale da vi ikke alltid er tilstede.

innfanger-pakkeHinderutstyret Safety System 

Her har vi alt av hinderutstyr og banemateriell. Hinder fra Safety System er Norges mest solgte hindermateriell. Brukes til stevner og trening, uansett nivå Vedlikeholdsfritt, fleksibelt, lett å bruke, superlette stativ, plastovertrekte trebommer. Alt materiell er laget av splintfritt materiale med 2 års garanti. (kun stativ og oppheng)

Vi har alt fra bukker, diamant, innflagging, fargefelt, dressurbokstaver / banebokstaver, nummerskilt, kjørekjegler, finnbock, grind, innfangere, kavaletter, komplette pakker, markbom, mellom del mur, multistativ, mur komplett, oppheng, plank, plasttrukket trebommer, reklamesegl, rexa, runde trebommer, stativ, tango, teleskopstativ og vannmatter(vanngrav).

skrittemaskin-walkerSkrittemaskiner – Horse Walker fra Claydon

Vi er agenter for Claydon skrittemaskiner som er verdens største produsent av skrittemaskiner. Alle skrittemaskinene har sikkerhet i fokus og ivaretar hestene på best mulig måte.

Referanser: Geir Gulliksen, Stein Endresen, Skogan gård, Peter Flam.